Logo Wintertuinen Ursulinen

Bereikbaarheid

De Wintertuin bevindt zich in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, op een tiental kilometer van centrum Mechelen. De site is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen en de fiets. Op deze pagina ontdek je hoe je ter plaatse geraakt.

Adresgegevens

Wintertuin van de Ursulinen
Bosstraat 9A
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Opgelet: door wegenwerken vlakbij de Wintertuin is er een omleiding van kracht. Houd rekening met vertragingen. Meer info vind je hier

Bereik ons via...

Trein
Neem de trein naar het station van Mechelen. Daar kan je bus 510 of 511 nemen. Je stapt af aan halte Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kerk op 200 meter van het Ursulineninstituut. De busrit duurt ongeveer 25 minuten. Plan hier je route.

Bus
De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kerk’ en ligt op 200 meter van het Ursulineninstituut. Plan hier je route.

Fiets
De Wintertuin ligt vlakbij fietsknooppunt 36. Visit Mechelen stippelde een route van ongeveer 30 km uit van centrum Mechelen naar de Wintertuin.

  • In de fietsenstalling naast de ingang van de Wintertuin zijn er deelfietsen van Donkey Republic beschikbaar. Kijk hier voor meer info.  

Auto
Het Ursulineninstituut bevindt zich in het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Voor bezoekers van de Wintertuin zijn enkele gratis parkeerplaatsen voorbehouden naast de ingang van de site. Plan hier je route.

  • Kom je vanuit Mechelen? De Wintertuin bevindt zich op 11 km (ongeveer 20 minuten rijden).
  • Kom je vanuit Antwerpen? De Wintertuin bevindt zich op 35 km (ongeveer 40 minuten rijden).
  • Kom je vanuit Brussel? De Wintertuin bevindt zich op 45 km (ongeveer 50 minuten rijden).