Groepen NL

Groepsbezoeken TIJDELIJK NIET MOGELIJK      

 

Groepsbezoeken zijn na afspraak heel het jaar door mogelijk, uitgezonderd op zondagnamiddagen en tijdens de beide sluitingsperiodes. De zomersluiting loopt van 15 juli t.e.m. 15 augustus. De wintersluiting van 15 december t.e.m. 15 januari.

 

Een gewone rondleiding duurt twee uur en voert u langs de Ursulazaal, de Wintertuin, de Alpenzaal, de Empiregang, de Feestrefter, de La Fontainerefter, de kloosterkerk, de pianogallerij, het Oratorium en het Museum. Mensen die moeilijk te been zijn, moeten rekening houden met een aantal trappen. Niet alle delen van de site zijn rolstoeltoegankelijk. Er is wel mogelijkheid om een kort en rolstoeltoegankelijk bezoek van één uur aan te vragen. Dit bezoek eindigt aan de La Fontainerefter.

 

Alle bezoeken gebeuren steeds onder begeleiding van één of meerdere gidsen afhankelijk van het aantal deelnemers. De gids(en) zijn in de prijs inbegrepen.

 

Prijzen

Voor groepen tot maximum 20 personen:

  • € 200 voor een gewone rondleiding van twee uur
  • € 140 voor een kort bezoek van één uur

Voor groepen met meer dan 20 personen:

  • € 200 + € 10 p/persoon vanaf de eenentwintigste deelnemer, voor een gewone rondleiding van twee uur
  • € 140 + € 7 p/persoon vanaf de eenentwintigste deelnemer, voor een kort bezoek van één uur

 

Op aanvraag bestaat de mogelijkheid om in groep (vanaf 20 personen) aan een redelijke prijs koffie/thee te drinken aangevuld met een fruitgebak. Dit kan zowel voor als na de rondleiding. Dit is niet mogelijk op zondag.