Bereikbaarheid NL

Ursulineninstituut

Bosstraat 9

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Grotere kaart weergeven

Met de wagen

Vanuit Antwerpen of Brussel via E19-A1, uitrit 9 (Mechelen-Noord). Sla rechts af en neem de N16 richting Mechelen. Neem even verder vervolgens de R6 richting Lier. Op het einde van de R6 sla links af en neem de Mechelsesteenweg. Blijf volgen tot in het centrum Sint-Katelijne-Waver en neem rechtdoor de Leliestraat. Aan de verkeerslichten sla links af en neem de Berlaarbaan. Volg deze circa 1.4 km. en sla rechts af de Bosstraat in richting Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De ingang van de Wintertuin is de eerste deur vanaf de dorpskern.

Er is vrije parking naast het Ursulineninstituut en op bepaalde tijdstippen tegenover het complex.

 

Met het openbaar vervoer (Antwerpen-1u./Brussel-1u.)

  • Trein: station Mechelen (lijn Antwerpen-Brussel)
  • Bus: vanuit NMBS-station Mechelen, neem aan de bushalte tegenover het station op perron 11 bus 510 (Mechelen-Westerlo) of 511 (Mechelen-Herentals) en stap af aan halte Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kerk en wandel terug tot de ingang van de Wintertuin (eerste deur vanaf dorpskern).

 

Met de fiets

Het Ursulineninstituut is gelegen langs het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen, dat aansluit op de overige provinciale knooppunten. Het instituut is te situeren tussen knooppunt 35 en 36.

 

Te voet

Het Ursulineninstituut is gelegen langs de GR-route 12 (Amsterdam-Parijs), deel IV.